Vakantiehuis Ardennen

‘Vakantiehuis Ardennen’ is het eerste dat u zoekt als u op zoek naar het ideale vakantiehuis in de Ardennen voor een vrienden of familie weekend.     U hoeft niet verder te zoeken. Chalet Durbuy XL biedt alle comfort en ruimte voor een geslaagde (korte) vakantie.

Chalet Durbuy XL is wellicht wel het mooiste vakantiehuis in de Ardennen en voorzien van alle gemakken en Wellness. Wat dacht u van even bijkomen in de sauna of jacuzzi na een lange dag in de heerlijke Ardense buitenlucht?

Voor ieder wat wils!

Zoekt de rust in de prachtige uitgestrekte natuur of gaat u voor het avontuur en de sportieve mogelijkheden die de Ardennen biedt? Tijdens een verblijf in vakantiehuis Chalet Durbuy XL is alles mogelijk.

In de omgeving van Ardennen vakantiehuis Chalet Durbuy XL zijn er diverse golfbanen, grotten (zoals die van Hotton), outdoormogelijkheden en typisch Ardense plaatsjes zoals Durbuy, Hotton, Barveaux en Dinant. Liever naar de stad, dan bieden Namen (Namur) en Luik (Liège) leuke winkelmogelijkheden en historische centra.

20130518-220912.jpg