Prachtig nieuwe vakantiehuis (2009) in in de Ardennen in het schitterende buitengebied van Durbuy op enkele kilometers van 2 golfbanen en diverse outdoormogelijkheden. Chalet Durbuy XL is een vakantiewoning gelegen op een perceel van 2.000 m2, beschikt over verschillende zonneterrassen en vanuit het lichte vakantiehuis heeft u door de vele ramen kilometers vrij panorama-uitzicht over het Ardense heuvellandschap.

Het huis beschikt over alle luxe. Na een dag buiten in de Ardennen te zijn geweest kunt u heerlijk genieten in de sauna of buitenjacuzzi of lekker op de bank relaxen in de sfeervolle woonkamer bij de houtkachel. In de ruime en uitgebreide designkeuken met prachtig kookeiland, bereidt u in alle rust de lekkerste diners. Zeven van de acht kamers beschikken over een eigen toilet, douche en/of bad. Dus ook al gaat u met een groep op vakantie, u heeft voldoende privacy. Binnenin het huis vindt u ook diverse spelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een voetbaltafel, sjoelbak en gezelschapsspellen.

Chalet Durbuy XL is het ideale groepsaccommodatie voor families, bedrijven of groepen die de luxe wensen van een hotel, maar dan in een meer persoonlijke en intieme sfeer. Omdat het chalet gelegen is in een residentieel domein, zijn groepen met jongeren niet toegestaan. Er mag niet gerookt worden.

Bekijk hier de indeling van het chalet

Wellness in Chalet Durbuy XL

Wellness betekent luxe en vakantiehuis Chalet Durbuy XL beschikt over deze luxe. Na een dag buiten kunt u heerlijk genieten in de sauna of buiten in de jacuzzi. De Finse sauna kunt u van te voren al even laten opwarmen, zodat deze lekker op temperatuur is als u binnenstapt. Na uw saunagang kunt u binnen of buiten lekker relaxen om weer op temperatuur te komen. Nadat u een verkwikkende douche heeft genomen kunt u direct buiten in de jacuzzi stappen. Vanuit de buitenjacuzzi kunt u kilometers ver het Ardense landschap aanschouwen, ook als het donker is.