Contact met Chalet Durbuy XL

Heeft u een vraag of opmerking over ons vakantiehuis Chalet Durbuy XL in de Ardennen? Of wilt u een offerte aanvragen of reservering plaatsen voor deze vakantiewoning? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk een reactie sturen. U kunt voor reserveringen tijdens kantooruren ook bellen met +31 (0)85 – 4019577.

Plaatsen reservering

U kunt via dit contactformulier een reservering plaatsen. Als u aangeeft om welke periode het gaat, dan zullen wij deze periode zo snel mogelijk voor u boeken en deze per mail aan u bevestigen. U krijgt van ons dan ook een mail met de factuur en het bedrag dat wij u als aanbetaling vragen. U kunt voor reserveringen tijdens kantooruren ook bellen met +31 (0)85 – 4019577.

Aanvragen van een optie

U kunt ook een optie aanvragen voor ons vakantiehuis Chalet Durbuy XL voor als u nog met familie of vrienden wil overleggen over bepaalde data. Wij geven u dan een optie voor 48 uur, vanaf het moment dat wij de optie aan u per mail hebben bevestigd. Mocht u na 48 uur geen reactie meer hebben gegeven op uw optie, dan vervalt deze automatisch.

Aanvragen offerte

Wilt u graag een offerte aanvragen, dan kan dat. Op onze website pagina prijzen staan de prijzen per periode genoemd en staan alle bijkomende kosten keurig op een rijtje. Mocht het voor u niet duidelijk zijn of u wilt graag eerst een offerte dan kan dat. Wij sturen u dan een offerte per e-mail. Ook voor afwijkende periodes of catering op maat kunt u een offerte bij ons aanvragen.

Bij een offerte voor catering moet altijd het aantal personen worden genoemd, wanner de catering moet plaats vinden, hoeveel uur of dagen deze zal duren en welke wensen er zijn. Als u van tevoren al een budget heeft voor catering, dan horen wij dat graag en zullen wij proberen daar in de offerte rekening mee te houden.

Graag alle velden op het onderstaand contactformulier invullen.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht