Zakelijk overleg, vergaderen, heisessie of teambuilden met privacy…

Het kan in Chalet Durbuy XL

zakelijk naar de Ardennen

Dit vakantiehuis in de Ardennen leent zich uitstekend voor bijeenkomsten met een zakelijk karakter, zoals vergaderen, teambuilding of een heisessie. Niet alleen door het prachtige gebied met vele mogelijkheden waarin het ligt, maar zeker ook door haar indeling en aanwezige luxe. Daarnaast kunnen zakelijke huurders afwijkende perioden huren en daarmee is Chalet Durbuy XL een uitstekende zakelijke Business to Business locatie.

In de woonkamer van deze vakantiewoning staat een grote tafel met comfortabele stoelen waaraan vergaderd kan worden. Daarnaast heeft het huis verschillende plekken waar zich men even met een klein groepje kan terugtrekken. Het chalet beschikt over een flip-over, satelliet TV, wifi en in elke vertrek is een internetverbinding. De keuken is van alle gemakken voorzien en ruim genoeg om er met meerdere mensen te koken en een groot dinner te bereiden. Wil men streekgerechten proeven, dan kan dat met de catering besproken worden of bij een van de zeer goede restaurants in de directe omgeving.

Omdat er acht slaap- en badkamers zijn, geeft dit veel privacy voor de gasten. Daarnaast zijn er in huis diverse fitness apparaten en beschikt het chalet uiteraard over een sauna en jacuzzi voor de nodige ontspanning. Er zijn vele zonnige terrassen in de tuin en er is een grote BBQ aanwezig. Klik hier voor een overzicht van de indeling.

ontbijt en broodjes bestellen

Catering en outdoormogelijkheden

Voor teambuildingsessies zijn er zeer veel outdoormogelijkheden in de directe omgeving. Van zeer avontuurlijk tot ontspannen op één van de twee golfbanen in de nabijheid van Chalet Durbuy XL. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van Venturix. Ook is het mogelijk om catering in het chalet te regelen. Van een eenvoudige broodservice, tot luxe ontbijt en diner met aanwezigheid van een gastvrouw. In de maand december is er een speciaal arrangement om  met zakelijke relaties of bijvoorbeeld de directie het jaar goed af te sluiten.