Een hele mooie villa, wij hebben ons perfect vermaakt.Het huis is van alle gemakken voorzien met heerlijke bedden en alle slaapkamers een eigen badkamer. Ook over de keuken uitrusting hebben wij ons verbaast echt alles is aanwezig. Het plaatsje Durbuy is zeer de moeite waard. Wij hebben een adventure tour gemaakt met LPM Durbuy, wat hebben wij genoten.

Fam. Brouwer

“WAT EEN FANTASTISCH HUIS!”

“Dit luxe vakantiehuis is echt helemaal leuk! We waren met 6 stellen en hadden allemaal onze eigen slaapkamer met badkamer. De vrouwen hebben bijna elke avond in de sauna doorgebracht, maar ook voor ons mannen was er genoeg te doen: BBQ , fitness en voetbaltafel. In Durbuy hebben we lekker gegeten en overdag zijn we wezen mountainbiken en kayakken. Echt een topweekend gehad!”

 JeroenMet vrienden

“SUPERPLEK… WAT EEN UITZICHT!”

“Met een groep managementteam leden een superverblijf gehad in deze mooie chalet. Naast het het zakelijk deel genoeg tijd en mogelijkheden om te ontspannen en voor spannende groepsactiviteiten; o.a. een survival en kanotocht. Bedankt huiseigenaren voor alle faciliteiten, tips en natuurlijk het heerlijke huis met het ongelofelijke uitzicht. Wij hebben een paar topdagen gehad in de Ardennen.”

 JorisConsultant

“DIT HUIS BLIJFT EEN AANRADER!”

“We hebben twee jaar geleden in dit zelfde huis gelogeerd. Ook dit keer was het weer feest. We hebben wederom genoten van het fantastische uitzicht, de heerlijke sauna en de jacuzzi buiten op het terras. Wat een fijne aanvulling was dat. Zelfs onze zoon van drie was er niet uit krijgen. Kortom; het blijft een aanrader!”

 PaulFamilie met kinderen