Grootse avonturen in het kleinste stadje ter wereld: Durbuy Adventure

In het grootste avonturenpark van België, kunnen 60 outdoor activiteiten beoefend worden in familieverband, met vrienden, met uw sportclub of alleen. Er bestaan verscheidene georganiseerde formules, maar alle activiteiten kunnen ook apart gereserveerd worden. Een aantal aanraders: Kajakken op de Ourthe, Quad rijden door de bossen of een challengerparcours.

Meer info op www.durbuyadventure.be

Wellness

Het huis beschikt over alle luxe. Na een dag buiten kunt u heerlijk genieten in de sauna of buitenjacuzzi. De Finse sauna kunt u van te voren al even laten opwarmen, zodat deze lekker op temperatuur is als u binnenstapt. Na uw saunagang kunt u binnen of buiten lekker relaxen om weer op temperatuur te komen. Na een verkwikkende douche kunt u direct de buitenjacuzzi instappen. In de buitenjacuzzi kunt u kilometers ver het Ardense landschap aanschouwen, ook als het donker is.

Culinaire ontdekkingsreis

Proef de culinaire verrassingen van de Belgische Ardennen

Proef de natuur!

Het overgrote deel van de restaurants in de Ardennen koken met producten uit de streek en zetten dan ook ouderwets lekkere gerechten op tafel. Zo wordt uw verblijf een ware culinaire ontdekkingsreis. In het wildseizoen kunt u vooral veel everzwijn en hert verwachten, terwijl in de zomer veel met vruchten wordt gewerkt. In sommige hotels kunt u met het keukenpersoneel een natuurtocht maken en zelf ingrediënten voor het diner verzamelen.

Culinaire wandeling

De Ardennen staan bekend om hun vele bierbrouwerijen en dat vindt u dan ook vaak terug tijdens een gastronomisch weekend.  Een leuk uitstapje is het brengen van een bezoek aan een bierbrouwerij of volg de route de fromage voor de lekkerste streekkaasjes. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook deelnemen aan een culinaire wandeling in Durbuy of een bezoek brengen aan een chocolade atelier waar u vervolgens zelf bonbons kunt maken.

Catering in Chalet Durbuy XL

Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard ook genieten van de verschillende catering mogelijkheden in het chalet. Voor private dinings en Big Green Egg BBQ arrangementen kunt u o.a. terecht bij Chiel Culinair die zorgt voor een ultieme culinaire beleving aan huis. Zij denken graag met u mee voor de perfecte avond.