Wijnbar in Chalet Durbuy XL

Waar vind je nou een vakantiehuis met wijnbar? Precies in de Ardennen! Chalet Durbuy XL introduceert als eerste vakantiehuis in Europa: ‘vakantiehuis met wijnbar’.

Een gezellige bar beneden in het luxe vakantiehuis Chalet Durbuy XL. Gezelschappen kunnen hier in een aangename sfeer met elkaar verblijven en genieten van een heerlijk glas wijn. Mooi weer? Geen probleem! Dan gaan de openslaande deuren naar het terras open en geniet je direct van de zon.

Proefarrangement in de wijnbar

De lokale geneugten zelf proeven? De eigenaren van Chalet Durbuy XL hebben een prachtig proefarrangement van wijnen samengesteld. Gasten kunnen tijdens hun verblijf in de vakantiewoning nu zelf een eigen wijnproeverij beleven. Met een handige instructie en uitleg bij de verschillende wijnen is dit een leuke extra activiteit tijdens het verblijf. Het arrangement bevat ook enkele streekwijnen uit de Belgische Ardennen.

Dit arrangement is bij te boeken vanaf € 15,- p.p. (vanaf 8 personen)

Zelf een wijngaard in de ardennen bezoeken?

Maak kennis met echte Ardense streekwijnen en bezoek ook een eens wijngaard. De wijngaard op het domein van het Kasteel van Bioul strekt zich uit over 11 hectare. Hier komt het zogenoemde “Vignoulle”-verleden weer tot leven komt. De oude schuren en stallen van het kasteel zijn omgevormd tot cuverie en indrukwekkende wijnkelders.