De mooiste golfbaan vind je… in de Ardennen

Golfvakantie in Durbuy

Golfbaan Five Nations de mooiste golfbaan van de Ardennen? Ervaar het zelf tijdens een sportief verblijf in Chalet Durbuy XL.

Op golfbaan Five Nations verstaat men de kunst van het genieten als geen ander. Ook u kunt dit ‘joie-de-vivre’ gevoel ervaren op een van de mooiste golfbanen van de wereld. Gevestigd in het hart van de Belgische Ardennen, tussen Luik, Namen en Marche-en-Famenne ligt de uitgestrekte Condroz-Famenne.

In deze prachtige heuvelachtige streek, op nog geen 5 km van vakantiehuis Chalet Durbuy XL, liggen de greens van Five Nations Golf Club verspreid over een domein van ca. 110 ha. Deze par 72 golfbaan, met hoogteverschillen tot wel 46 meter, is ontworpen door Gary Player en geldt als één van de vijftig mooiste banen ter wereld.

Zelden heb je beiden voeten op de grond, door het heuvelachtige landschap en de talrijke hellingen. Hoewel de lengte gemiddeld is, blijft de baan een van de meest veeleisende en technische banen in Belgie. Een perfecte gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden, en die van jouw medespelers, te testen op een van de mooiste banen in de wereld.

Alle faciliteiten van de golfbaan zijn ondergebracht in de sfeervolle Château-Ferme de Grand Scley uit 1714. Met haar uitzonderlijke ligging en adembenemend uitzicht, is Five Nations een golfclub met een uniek karakter.