Culinaire ontdekkingsreis

Home » Culinaire ontdekkingsreis

Proef de culinaire verrassingen van de Belgische ArdennenProef de natuur!

Het overgrote deel van de restaurants in de Ardennen koken met producten uit de streek en zetten dan ook ouderwets lekkere gerechten op tafel. Zo wordt uw verblijf een ware culinaire ontdekkingsreis. In het wildseizoen kunt u vooral veel everzwijn en hert verwachten, terwijl in de zomer veel met vruchten wordt gewerkt. In sommige hotels kunt u met het keukenpersoneel een natuurtocht maken en zelf ingrediënten voor het diner verzamelen.

Culinaire wandeling

De Ardennen staan bekend om hun vele bierbrouwerijen en dat vindt u dan ook vaak terug tijdens een gastronomisch weekend.  Een leuk uitstapje is het brengen van een bezoek aan een bierbrouwerij of volg de route de fromage voor de lekkerste streekkaasjes. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook deelnemen aan een culinaire wandeling in Durbuy of een bezoek brengen aan een chocolade atelier waar u vervolgens zelf bonbons kunt maken.

Catering in Chalet Durbuy XL

Tijdens uw verblijf kunt u ook genieten van de verschillende catering mogelijkheden in het chalet. Van Broodservice en luxe ontbijten tot private dinings en BBQ arrangementen.

Comments are closed.