Voorjaarskorting Ardennen

Home » Nieuws » Voorjaarskorting Ardennen

Boek nu Chalet Durbuy XL met een lastminute voorjaarskorting Ardennen in mei of juni. Een aantal periode in dit voorjaar zijn nog niet verhuurd en daarom geven wij speciaal voor dit voorjaar een Lastminute voorjaar korting Ardennen van 20%. Wacht dus niet langer en profiteer van dit unieke aanbod in maanden mei en juni in 2017 kom naar Durbuy en geniet van het voorjaarsgroen en de buitenlucht van de Ardennen in Chalet Durbuy XL.Ardennen chalet

Om te genieten beschikt het huis voor 18 personen over alle luxe. Na een dag buiten in de Ardennen te zijn geweest kunt u heerlijk genieten in de sauna of buitenjacuzzi of lekker op de bank relaxen in de sfeervolle woonkamer bij de houtkachel. In de uitgebreide designkeuken met prachtig kookeiland, bereidt u in alle rust de lekkerste diners. Zeven van de acht kamers beschikken over een eigen toilet, douche en/of bad. Dus ook al gaat u met een groep op vakantie, u heeft voldoende privacy. Binnenin het huis vindt u ook diverse spelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een voetbaltafel en sjoelbak en in de kelder is een gezellige wijnbar.

Chalet Durbuy XL is het ideale groepsaccommodatie voor families, bedrijven of groepen die de luxe wensen van een hotel, maar dan in een meer persoonlijke en intieme sfeer. Bij aankomst zijn de bedden comfortabel opgemaakt en ligt een handdoekenset voor u klaar.

Lastminute voorjaarskorting Ardennen mei en juni 2017

Weekend van Euro 1.575,- Nu voor Euro 1.260,- (exclusief servicekosten)