Lastminute Winter korting Ardennen

Boek nu Chalet Durbuy XL met een lastminute winter korting Ardennen. Een aantal periode deze winter zijn nog niet verhuurd en daarom geven wij speciaal voor deze winter een Lastminute Winter Korting Ardennen van 20%. Wacht dus niet langer en profiteer van dit unieke aanbod in maanden januari, februari en maart in 2018 kom naar Durbuy en geniet van de Ardennen in Chalet Durbuy XL.

Om te genieten beschikt het huis over alle luxe. Na een dag buiten in de Ardennen te zijn geweest kunt u heerlijk genieten in de sauna of buitenjacuzzi of lekker op de bank relaxen in de sfeervolle woonkamer bij de houtkachel. Of wat dacht u van even ontspannen in een eigen wijnbar? In de uitgebreide keuken met prachtig kookeiland met grote oven, bereidt u in alle rust de lekkerste gerechten. Zeven van de acht kamers beschikken over een eigen toilet, douche en/of bad. Ook al gaat u met een groep op vakantie, alle vakantiegangers hebben voldoende privacy en een eigen plek. Binnenin het huis vindt u ook diverse spelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een voetbaltafel, sjoelbak en gezelschapsspellen.

Chalet Durbuy XL is het ideale groepsaccommodatie voor families, bedrijven of groepen die de luxe wensen van een hotel, maar dan in een meer persoonlijke en intieme sfeer. Bij aankomst zijn de bedden mooi opgemaakt en ligt er een handdoekenset voor u klaar.

Lastminute korting Ardennen januari, februari en maart 2018

Weekend van Euro 1260,- Nu voor Euro 1.008,- (exclusief servicekosten)

book-direct

img_1858